Ett fantastiskt sätt att uppleva den turkiska skärgården och medelhavets kust är ombord en traditionell Gületbåt. Guletbåtarnas historia går ända tillbaka till antiken och byggs än idag för hand och är kända för sin långa hållbarhet och bekvämlighet.

Turkiska Gületbåtar är skepp av furuträ som bidrar till rymliga och luftiga hyttar med all behövlig utrustning ombord för en behaglig segelresa. När en välgjord Gület har satts i vattnet kan den hålla i 30 år. Nu har ni chansen att uppleva en fantastisk Gületresa utmed den turkiska medelhavskusten, inandas den friska luften och bada i det kristallklara vattnet. Självklart går vi även på land under färden och får uppleva historia och turkiska gästvänligheten utmed den turkiska kusten.

Ta del av rabattkoden
För dig som har rabattkod och vill ta del av ditt nedsatta pris, fyller du i KAMPANJKOD rutan i steg 3 under bokningsfasen. Rabatten dras på ordinarie belopp under bokningen. Eventuell rabattkod tillges kundmedlemmar hos våra samarbetspartners. Har du frågor? Kontakta oss på 0771- 44 55 00 eller här.
 
*Transfer kostar 500 kr per person och kan beställas på 0771-445500